info om ögonfrans förläning

Ögonfransförlängning

Att få en ögonfransförlängning i silke eller mink ,syntetiska material, absolut inte från mink , mensyntetfransarna a är lite mera glansiga än silkes fransarna.

En ögonfransförlngning som appliceras separat på varje frans, kallas Singelfransar och applicering med många tunna fransar i en liten knippe ( solfjäder) , kallas för volymfransar. Som finns i olika längder, tjocklek och böjningar.

Varje öga får ca 60-150 vid en singelfrans förlängning och vid en volym förlängning får varje öga  ca 200-700 fransar. Behandlingen tar 1-1,5 timme och återbesök var 3-5 vecka rekommenderas. Resultatet blir vackra ögonfransar som framhäver dina ögon.

En naturlig metod med naturligt resultat och du kan ha fransförlängning livet ut , dina fransar blir inte förstörda på något sätt av en fransförlängning. Eftersom vi byter ut alla fransar på 2-6 veckor . Sköter man om fransarna och tvättar varje dag , viktigast på morgonen , då vi har mest sömsvar . Om man inte tvättar sig bildas det till slut klumpar i fransarna ,det smular och kliar. Och då kan även de egna fransarna bli lite omtumlade .

Påfyllning/Återbesök 

För att göra påfyllning måste det finnas minst 15 fransar per varje öga, annars blir det nytt sett. Återbesök rekommenderas var 3-5 vecka. Och vill du heltiden se fräsch ut , kan man komma varannan vecka .


Garanti tid ! Jag erbjuder mina kunder en garanti bokning , som bör ske 3-4 dagar efter ditt besök. ,jag kan inte rå för att dina fransar lossnar, men däremot så vill jag ha nöjda kunder. Garanti tiden gäller bara innan en vecka gått ,skall en bokning göras och när du gjort ett nytt sett eller en påfyllning ,märker du att redan andra -tredje dagen att det lossnat massor med fransar , då bokar du en tid direkt , som helst görs via,online bokningen, det finns en garanti tidsbokning, välj den och helst en tid innan veckan gått ut , om du märker att det inte finns tider , så skickar du mig ett meddelande , fb eller sms till mobilen,genast !,då kommer vi överens om hur du skall göra

 

Permanent ögonfransböjning nyhet på kommande !

Letar du efter den perfekt mascaran som håller fransarna fint böjda hela dagen? Prova göra en permanent böjning! Det blir verkligen superfint och du behöver inte tänka på att böja fransarna med tång och på så sätt slipper du förstöra dina fransar med fransböjjare. Efteråt kan du i princip använda vilken mascara du vill. Permanent böjning håller 6-8 veckor?Färga fransarna före   Om du önskar färgning av fransarna .

Info om ögonfransförlängning
Den naturliga fransens livslängd är ca 8 veckor. När en frans är mogen att ramla av följer din fransextension med. Alla dina fransar befinner sig i olika växtfaser får du i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på. Efter ca 3-4 veckor kommer du märka att du har tappat några flärpar, det är helt naturligt då du tappar även dina naturliga.

Vi tappar ca 30 naturliga ögonfransar under en 3 veckorsperiod. Därför kan man komma och fylla på. För den bästa effekten på din förlängning rekommenderar vi ett återbesök för en påfyllning var 3-5 vecka,för att få den absolut toppresultat! 

Hur går det till
En diplomerad ögonfransspecialist sätter på fransar på dina egna ögonfransar, så att varje öga får ca 60-150 st nya fransar. Det ger en mycket fin effekt. Fransarna är av silke och sätts fast av ett mycket starkt allergitestat svart lim. För att skydda de undre fransarna sätts silikonplatta på dom. Hela behandlingen tar ca: 1- 1,5 timme. Kan man välja storlek på ögonfransarna? Ja, vi har olika storlekar på fransarna, det kan man välja när man kommer hit, om man vill ha en vacker naturlig look eller en mer glamourös Hollywood look.

Skötselråd
Innan behandling: Ha ej smink minst 12 timmar innan behandling eller någon fet oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra fransförlängning om du har/ haft infektion i ögonen minst 3 veckor innan.

Efter behandlingen: vänta 24 timmar med att duscha och bada inte på 48 timmar, detta är för att limmet ska torka tillräckligt. Gnugga ej ögonen och använd ingen kräm på ögonfransarna. Tvätta dina fransar dagligen, genom att fylla båda händerna med vatten som du för mot ögonen , eller använd våtservetter runt och under ögat.  Du ska inte försöka ta bort fransarna själv, det slits på dina egna och kan göra mycket ont. Vi har en speciell remover för borttagning .

 

blir röd och svullen runt ögonlocken , så behöver det inte vara en ögoninflammation , det kan även vara en reaktion på franslimmet . Om du efter en eller två dagar blir röd och svullen på ögonlocken , så erbjuder jag dig den hjälpen att ta bort din fransförlängning , så absolut viktigt att du hör av dig , jag fixar en tid fortast möjligast , du får förtur. Andra kunder får vänta en liten stund

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)