Fransarnas skötselråd

Det är viktigt att du håller dina nya fransar rena. De kommer inte bara att se bättre ut (smutsiga fransar är aldrig snygga!), utan de kommer att hålla längre.

För dem som lider av hösnuva och liknande allergier kommer rengöring av fransarna att lindra symptomen av kliande irriterade ögon.

Vår hud utsöndrar olja och olja är en av de största orsakerna för att fransarna lossnar för tidigt. Att rengöra fransarna motverkar även att olja samlas på fransarna.

Vi har alla mikroskopiska parasiter som livnär sig på våra ögonfransar (Demodex folliculorum) dessa är helt ofarliga. Dock kommer ett alltför stort antal kvalster i fransens folliklar som orsakas av smuts och det brukar resultera i ögonfransar lossnar.

Försummelse av dina fransar kommer att resultera i ökad känslighet och en högre chans av allergiska reaktioner, och om du utvecklar en känslighet för franslim är risken stor att du aldrig kan använda fransförlängning mer.

Håll dig borta från produkter som innehåller glykol och karbonater. Propylenglykol förekommer ofta i eyleliner, mascaror och hudvårdsprodukter som mjukgörare, så att det håller sig flytande. Detta är rena döden för limmet och fransarna. Så se över innehålls deklarationen på dina produkter. Det går även under namnet Propylenglykol, 1,2-propylenglykol, 1,2-propandiol, 1,2-dihydroxipropan, propan-1,2-diol, metyletylenglykol, syntetiskt glycerin, monopropylenglykol. Propylene glycol, E-nummer: E 1520 Propan-1,2-diol

Rengöring minimum:

Ha lite varmt vatten på dina fransar och borsta försiktigt igenom dom med en mascara borste.

Det är ett mycket enkelt men effektivt sätt att ta bort lättare skräp och damm från fransarna på en daglig basis.

när du duschar är det viktigt också att fransarna/ögon inte glöms bort , duscha inte direkt på dina fransar , utan när du är helt klar med hårtvättningen, så låt vattnet rinna ner för ögonen ,det ÄR väldigt viktigt för dig själv att du ettdera vid duschning eller morgon ögontvättning får bort sömnsgrisarna och andra smutsrester som sätter sig fast på dina ögonfransar , om du INTE blöter dina fransar (tvättar) så fastnar det bara ner och mer ögongrisar och det resulterar att du kan få en ögoninflammation och klumpar i fransarna 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)